.

Snel vindbaar en beter zichtbaar in Google

Via Google zoekt 95% van de consumenten een dienstverlener. Van deze zoekers kijkt 75% niet verder dan de eerste pagina. Het is echter nog niet zo eenvoudig om snel en goed vindbaar te zijn via Google op de eerste pagina. Wij zijn gespecialiseerd in hoe u zich het beste online zou kunnen presenteren en hoe uw vindbaarheid vergroot kan worden. Onze ervaren specialisten helpen u hier graag bij.

Lange termijn samenwerking

Wij zien u niet als klant maar als partner waarmee we graag een lange termijn samenwerking willen aangaan. Wij werken resultaatgericht en garanderen dan ook de kwaliteit die u verdient. Voor uw bedrijf kunnen we exact de goede strategie ontwikkelen en vervolgens uw platform op de populaire zoekmachines plaatsen waardoor u voor lokale klanten meteen vindbaar bent op de eerste pagina. Wij zorgen ervoor dat klanten naar u toekomen i.p.v. naar de concurrent. Meer klanten, meer omzet. Klantenspeurder helpt u graag om net die ene stap extra te zetten in de digitale wereld die het verschil maakt tussen u en uw concurrenten.

Voordelen online leadgeneratie diensten van marketingbureau Klantenspeurder

1. Geen opstartkosten.
2. Een volledig geoptimaliseerde leadgeneratie campagne tegen een scherp tarief.
3. U kunt de dienst 1 maand uitproberen.
4. No cure no pay. U betaalt per lead.
5. Wij verzorgen uw landingspagina.
6. De leadgeneratie is exact afgestemd op uw bedrijf.
7. Op real – time basis ontvangt u online nieuwe leads.

Webdesign

Het design van de website is het visitekaartje van uw bedrijf. Met onze expertise kunnen wij u adviseren wat het beste bij uw bedrijf past. Van concept, tot ontwerp, tot uitvoering en onderhoud van uw website. Onze specialisten werken met diverse CMS systemen.

Zoekmachine Optimalisatie

Het optimaliseren van websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken. Onze ervaren zoekmachine optimalisatie specialisten behalen voor onze klanten een zeer hoog ROI (return on investment) t.o.v. andere zoekmachine optimalisatie bureaus.

Google Advertising

Makkelijk en snel nieuwe klanten werven met zoekmachine adverteren in Google ofwel Google AdWords. U betaalt pas als er daadwerkelijk mensen naar uw website worden geleid. Is wel zo eerlijk, no cure no pay.

U wilt graag nieuwe klanten

Ga de samenwerking aan

U bent de nieuwe klanten van dienst

U genereert meer omzet